Cautare

4080 de rezultate pentru "martis beatrice un avocat de succes si frumos" (2.99 secunde)
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a ajutat la publicarea, in "Monitorul Oficial" 560/28 iunie, a unei norme in ce priveste asigurarea protectiei asiguratilor in conflictele cu firmele de asigurare.
si-a angajat avocat care a schimbat istoria fotbalului! Cine va incerca sa ii scape de excluderea din Liga Steaua si-a angajat un avocat celebru in lupta pentru ramanerea in Liga Campionilor. Steaua isi angajeaza cel mai tare avocat din fotbal.
Intr-o perioada in care tot mai multe firme incearca sa-si diminueze cheltuielile, iar numarul somerilor este in crestere, potentialii intreprinzatori ar fi tentati sa renunte la o afacere. Cu multa munca insa, oricine poate transforma o idee intr-o afacere de succes.
Ei bine, hai sa ne imaginam ca ne aventuram in aceasta lume stralucitoare si plina de viata a cazinourilor.
Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Referat trimis de: Ileana Moise Basmul este incarcat de semnificatii, implicand elemente din filozofia folclorica romaneasca; conceptia despre viata si moarte, locul si rostul omului in univers, sensul si limitele fericirii.
Frumusetea este definita ca un aspect care aduce bucurie persoanei care o detine. Cand spunem ca ceva este frumos, recomandam celorlalti ca ar trebui sa se bucure de aceasta frumusete? De unde stim ca ceea ce noua ni se pare frumos, apare la fel si in ochii altora?
Mihaela Serban va realiza Gala Suflet pentru Romania (Teledon) sambata, 5 iunie, intre orele 19.00 - 23.00, eveniment ce se va difuza la TVR3 si la TVR International.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Nici nu s-a potolit bine furtuna iscata de trecerea lui Ion Iliescu pe linie moarta, ca un alt scandal zdruncina PSD.
Lucrurile par a fi scapat complet de sub control in organizatia constanteana a Partidului Democrat Liberal.
Dupa patru luni de la alegerile locale, comuna Pechea va avea primar. Curtea Constitutionala a respins de curand exceptia de neconstitutionalitate invocata de avocatul Mihai Boldea in legatura cu validarea mandatului de primar al liberalului Iancu Boldea, castigatorul scrutinului din luna iunie.
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene. "Rusia nu este judecata, deci nu are nevoie de avocat", a declarat Medvedev.
Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
• Crisu Anastasiu, noul Avocat al Poporului Grupurile parlamentare ale PDL vor decide pe cine vor sustine pentru functia de Avocat al Poporului, a precizat, luni, presedintele PDL, Vasile Blaga, aratand ca propunerea democrat-liberalilor de pana acum pentru acest post a fost Gheorghe Iancu.
Vicepresedintele Senatului, avocatul Ioan Chelaru, a declarat in exclusivitate pentru avocatura.com ca el si colegii din generatia sa, alaturi de cei din generatiile care vin, fac eforturi deosebite pentru a reaseza profesia de avocat acolo unde ii este locul.
La data de 25 mai 2011, in jurul orei 12:00, Sectia 6 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sector 2, cu privire la faptul ca un barbat ar fi victima unei infractiuni de inselaciune.
Cunoscutul om de radio si de televiziune, Raluca Moianu, a acceptat propunerea de a prelua conducerea singurei Academii de Balet privat din Romania care ofera diplome de stat recunoscute international, La Sylphide Ballet Academy.
Licitatia pentru castigarea UREX Rovinari va avea loc astazi, caiete de sarcini cumparand, printre altii, SC SUCCES NIC COM SRL, condusa de Nicolae Sarcina, Lucia Barzaceanu, economista la SC SUCCES, in calitate de persoana fizica, SC ROMINEX SA, condusa de fostul subprefect de Gorj, Eugen Valceanu, dar si SC LEXI STAR SRL.
Greuceanu si mica eroina. FUMIGENE DE WEEKEND (83) - Baietii astia (d)in PLUS spun lucruri traznite. Sa-l luam, de pilda, pe Ciolos, care cere nici mai mult nici mai putin decat alegeri anticipate.
Se vorbeste tot mai des despre pierderea feminitatii si adoptarea unor trasaturi profund masculine de catre reprezentantele sexului frumos. Trasaturi precum compasiunea, naturaletea, jucausenia, delicatetea, eleganta sau blandetea au fost inlocuite de duritate pragmatism, egoism, vulgaritate, brutalitate si atingerea scopurilor cu orice pret.
google-analytics.com